Sunday, September 23, 2012

Бо - новото попълнение в Живо село

А ето го и Бо:

Играещ си с деца, докато копае вирът на Витоша. Просто, за да е по-красива Витошата и да е приятно на хората като отидат на това местенце.

 Гасящ пожари на витоша като доброволец огнеборец.

Обхождащ Пирин с приятели (в средата Мария).

Жалко, че няма снимка от множеството медитации или беседите които ни води по творчеството на Р. Щайнер.

С много малко думи, Бо е приятел отдавна, тръгнал по пътя на духовното развитие, чувствителен, добър, мил, алтруист по душа и убеждения, тепърва отключващ креативизма си, козирог който ходи като коза и носи като муле, философ, вглъбен в мислите си с изблици на коравост, начетен, голям фен на Щайнер, скромен добър човек със своите мили странности.

Бо, много се радваме, че сме заедо и ще разгръщаме потенциала си редом, ще движим проекта съвкупно и ще градим мечтите си в компания.

Бо се мести да живее при нас в свободната стая, а в бъдеще дай-боже да му намерим и стегнем една китна къщурка в Живо село. Профилира в пчеларство и биодинамично земеделие.

П.П. Той Бо отдавна се знае, че се включва в проекта ама чак сега си написа представяне за блога. Да ви го наклюкаря аз. Предполагам скромността му, му пречи да се опише.

П.П.П. Представянето което той си написа може да видите тук в страницата "хората" или иначе казано тук: http://zhivoselo.blogspot.com/p/blog-page.html

No comments:

Post a Comment